telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Cori Grămescu

Recomandă Index de Sănătate pentru evaluarea stilului de viaţă

Cori-Gramesc-Walmark.jpgCariera mea în fitness-ul pentru amatori a început din pasiune pentru sport, iar de-a lungul anilor, misiunea mea a devenit să influențez pozitiv oamenii: să se antreneze, să adopte un stil de viață sănătos și să se implice constant în programe de training.

Am deschis un mic studio de fitness în 2006, iar în procesul de creștere a afacerii, mi-am definit valorile, misiunea și am crescut ca persoană. În acești 12 ani, am și avut norocul să fac parte dintr-o echipă minunată, care mi-a dat ocazia să învăț, să cresc și să devin o persoană mai bună. Tocmai de aceea, îmi doresc să încep noi proiecte, prin care să împărtășesc secretele unui stil de viață sănătos.

Sunt mândră de evoluția mea în sport: de la amatoare de fitness, așa cum începe oricare dintre noi, la antrenor de Pilates, manager de sală de sport și apoi proprietar de sală de sport și promotor al unei atitudini pozitive față de mișcare și nutriție. M-am axat întotdeauna pe sănătate, eficiență și o atitudine pozitivă, lucru pe care îl împărtășesc cu Walmark.

Vreau să cresc în continuare, să învăț și mai mult, simt că mă așteaptă o călătorie lungă și frumoasă pentru care voi munci din greu.

Testul Index de Sănătate este un instrument online care, pe baza unui set de întrebări, îți oferă un plan personalizat cu activități zilnice simple însoțite de o combinație ideală de produse nutriționale. Indexul de Sănătate te ajută să îți repornești modul tău de viață: un mod simplu și mici schimbări din planul tău lunar vor produce rezultate cu efecte vizibile la sfărșitul perioadei. Pașii mici în fiecare zi sunt cea mai bună cale către un rezultat pozitiv.