telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Sănătatea este în mâinile tale. WALMARK te va sprijini întotdeauna.

Viziunea noastră

În domeniul sănătății, WALMARK este compania cu cea mai rapidă dezvoltare din Europa Centrală. Prin promovarea inovațiilor oferim consumatorilor cele mai bune alegeri pentru o viață sănătoasă.

Suntem responsabili social

Suntem responsabili social

Ne folosim de oportunități unice pentru a face cât mai mulţi oameni conştienţi de importanţa unui stil de viaţă sănătos. Stabilim un exemplu, păstrăm stilul de viață sănătos, dar nu îi dictăm principiile nimănui.

Toată lumea îşi poate trăi viaţa din plin

Toată lumea îşi poate trăi viaţa din plin

Credem că toată lumea poate trăi viaţa la nivel maxim și poate duce o viață activă în toate etapele sale. Suntem implicați în proiecte și sprijinim organizații din regiune pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Suntem bucuroși să colaborăm cu parteneri care au potențial de susţinere pe termen lung.

20

ani împreună

44

ţări unde distribuim produsele

1500

produse în portofoliul nostru

Certificări

certificari-walmark.png

Parteneriate și afilieri

  • PRISA (Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare)
     

Export

Cu excepția celor 9 sucursale din Europa Centrală, exportăm produsele noastre în alte 40 de țări din întreaga lume.
 

Calitate şi producţie

Organizarea producției și procesele asociate se derulează in conformitate strictă cu standardele sistemului de bună practică de fabricație GMP (Good Manufacturing Practice). Acesta garantează siguranţa şi calitatea înaltă a produselor noastre farmaceutice.

Unitatea noastră de producție este în mod periodic verificată de autoritățile publice din Republica Cehă. Verificările oferă clienților noștri o garanție suplimentară care certifică calitatea înaltă a suplimentelor alimentare produse de compania Walmark.

Walmark - Sprijinul tău zilnic

Mărcile WALMARK

Descoperă universul Walmark cu următoarele mărci. Prin promovarea inovațiilor oferim consumatorilor cele mai bune alegeri pentru o viață sănătoasă.

https://ro.walmarkgroup.com/

proenzi.png
minimartieni.png
beliema.png
prostenal.png
ginkoprim.png
memoplus.png
sinulan.png
urinal.png