telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

 • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
 • Adaugă-le în lista ta de produse
 • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Descoperă dacă ai un stil de viaţă sănătos

Index de Sănătate este un instrument interactiv online realizat în colaborare cu un  specialist în nutriţie metabolică din Cehia. Te vom ajuta să afli de cât de puțin e nevoie pentru a face un pas către un stil de viață mai sănătos.
 

Începe testul
 1. Finalizează testul şi vei afla:
  • Index-ul de Sănătate personal
  • Indicele de masă corporală (IMC / BMI)
  • Aportul optim de lichide
  • 5 arii de sănătate în care ar trebui să te concentrezi
  • Recomandarea unui pachet compus din 3 produse care adresează nevoile personale de sănătate
 2. Înregistrează-te şi în plus vei avea acces la:
  • Plan personal de 28 de zile pentru stilul tău de viață mai sănătos
  • Urmărirea progresului şi îmbunătăţirea rezultatelor
  • Sfaturi suplimentare zilnice pentru îmbunătăţirea stării generale de sănătate

Index-ul Sănătăţii susţine deja 301983 oameni

Evaluare medie 4,5
754
Cori Grămescu: "Indexul Sănătății este instrumentul prin care oamenii pot începe rapid, ușor și eficient un stil de viață echilibrat"

Ambasadorul Index de Sănătate povesteşte de ce a acceptat această provocare și care sunt beneficiile platformei online Walmark.

Ce ţi-a atras atenția asupra proiectului Index de Sănătate? Crezi că un test online poate acoperi indicatori importanți de sănătate?

Partea cea mai interesantă a proiectului Index de Sănătate este pentru mine faptul că acest instrument este bazat pe cei 5 piloni ai unui stil de viață sănătos: dieta echilibrată, starea generală de sănătate, activitatea fizică, echilibrul psihologic și capacitatea de a gestiona obiceiurile nesănătoase. Testul online este construit în jurul acestor 5 elemente, iar  evaluarea, recomandările generate și planul lunar creează un cadru organizat pentru cei care doresc să își îmbunătățeasca alegerile de lifestyle.

Nu ne este întotdeauna facil să conștientizăm zonele în care sănătatea noastră poate avea de suferit în urma alegerilor noastre, așa că o evaluare obiectivă este binevenită pentru a declanșa procesul de schimbare.

Faptul că testul online ia în calcul elementele esențiale pentru sănătate ne ajută să avem un plan concret de ameliorare a alegerilor noastre și, poate la fel de important, ne oferă informații corecte, de calitate, despre sănătate și construirea unui stil de viață sănătos.

Este greu să ai un stil de viaţă bazat pe diete și regimuri. De ce ar fi diferit Index de Sănătate?

Index de sănătate nu este un plan de diete și regimuri, ci promovează schimbările mici, de rutină, care nu implică multe constrângeri, dar directionează comportamentul spre ameliorarea alegerilor noastre de lifestyle.

Practic, Index-ul ne ajută cu recomandări despre ce să adăugăm în comportamentul nostru zilnic, fără a deveni o nouă limitare. Ne oferă sfaturi despre ariile stilului nostru de viață în care ne putem îmbunătăți alegerile ca să avem o stare mai bună de sănătate și, în acest fel, putem avea mai multă flexibilitate pentru a alege mai sănătos.

Cred ca asta e și principala diferență pozitivă între un stil de viață bazat pe diete, regimuri și constrângeri alimentare și adoptarea recomandărilor Indexului de sănătate: în prima ipostaza ne restricționăm sever opțiunile și, inevitabil, ajungem să pendulăm între perioade de strictețe & subalimentare și etape de delăsare, în care alegerile noastre de lifestyle se deteriorează rapid. În cazul implementării graduale a obiceiurilor sănătoase, avem la dispoziție o paletă mai largă de alegeri, presiunea pe care o resimțim scade și ne putem direcționa atenția asupra mai multor zone ce contribuie la însănătoșirea stilului nostru de viață.

Cum contribuie Index-ul de Sănătate la îmbunătăţirea sănătăţii şi la dezoltarea obiceiurilor bune?

Indicele de sănătate este pozitiv, încurajează și se bazează pe practicile recomandate şi utilizate chiar și în practica nutriţională. Index-ul dezvoltă un plan lunar personal conform informațiilor introduse în test - practic adaptate fiecăruia.

Ai încercat testul? Urmezi planul generat de test?

Sigur că da. Planul generat de test ne ajută să construim viitorul vieții noastre pe piloni sănătoși, care îmbunătățesc calitatea vieții noastre. Ne ajută să avem o stare bună de sănătate și un echilibru de lifestyle.

Indexul de sănătate contribuie la înțelegerea zonelor din stilul nostru de viață care necesită îmbunătățire. Mai mult, ne ajută să conștientizăm care sunt acele comportamente pe care le putem adopta pentru a ne însănătoși viața.

De ce obiceiuri nesănătoase putem scăpa folosind Index de Sănătate?

Deși nu tine locul propriei voințe și motivații, având obiective concrete, cuantificabile, Indexul ne pune la dispoziție un plan ușor de urmat prin faptul că promovează schimbări mici și constante în direcția potrivită.

Astfel, transformă un deziderat amplu și oarecum filosofic – toți știm că un stil de viață sănătos e dezirabil – în actiuni concrete asupra cărora să ne aplecăm atentia. E mai eficient să facem pas cu pas schimbări în direcția potrivită, decât să visăm ca această schimbare să se întâmple dintr-o dată, de la sine.

301983

persoane îşi cunosc deja indicele sănătăţii

55

evaluarea medie în România

25,4

media IMC / BMI în România

Descoperă dacă ai un stil de viaţă sănătos

Începe testul

Testul durează doar 10 minute

După înregistrare vei obține mai multe rezultate și beneficii

Datele sunt confidenţiale