Walmark România

Andrei Rosu, primul roman care a trecut Canalul Manecii inot

Celebrăm un uluitor record de rezistență prin performanța realizată de Andrei Rosu, primul român care a finalizat o cursă de traversare înot a Canalului Mânecii (33 km), 140 de kilometri alergare şi alți 300 km pe bicicletă 

După 85 de ore de efort continuu, Andrei Roşu devine al 15-lea om din lume care reuşeşte să termine infernala competiție de triatlon 480 km (alergare, înot, bicicletă) între Londra și Paris.

Cu resurse fizice și psihice uluitoare, Andrei a ales voluntar să reprezinte România în cele mai nemiloase competiții sportive de anduranță din lume cu rezultate intrate direct în Cartea Recordurilor Guinness World Records. Este o mare onoare pentru compania Walmark să fie partener și susținător al lui Andrei pe acest drum excepțional.

Comandă acum Proenzi ArtroStop Comfort din magazinul online Walmark. Primești puncte de fidelitate pe care le poți transforma în reduceri și în plus livrăm fiecare comandă gratuit. Cu peste 151.000 de clienți mulțumiți, magazinul Walmark oferă acces direct și ușor la toată gama de produse Walmark.

Înapoi la noutăți

Alte știri Walmark