Walmark România

Urinal Akut, un ajutor dovedit științific în infecțiile de tract urinar

Infecţiile de tract urinar (ITU) reprezintă una dintre cele mai des întâlnite boli ale aparatului urinar, care afectează şi barbaţii, dar e mai frecventă la femei (40% dintre femei au prezentat un episod de infecţie de tract urinar de-a lungul vieţii).

Netratate corespunzător pot recidiva sau se pot complica afectând rinichii.

Infecţia apare ca urmare a multiplicării germenilor patogeni la nivelul tractului urinar (80% dintre infecţiile de la acest nivel sunt cauzate de bacteria Escherichia Coli), moment în care debutează cu urinări frecvente şi urinări dureroase, durere suprapubiană, urină tulbure şi urină cu miros dezagreabil. Apariţia febrei, frisoanelor şi a durerilor lombare semnifica prezenţa infectiei la nivelul tractului urinar superior (rinichi, uretere).

Simptomatologia este supărătoare şi dureroasă, de aceea pacientul se prezintă la medic după apariţia primelor manifestări. Odată stabilit diagnosticul de certitudine, se va administra antibiotic la recomandarea medicului curant, precum şi Urinal Akut. Acest produs se poate administra în paralel cu antibiotice.

Aşa cum sugerează şi denumirea produsului, indicaţia principală este reprezentată de starea acută din infecţiile de tract urinar, dar acest produs este indicat şi în infecţiile de tract urinar cronice. Foarte importantă este utilitatea produsului în prevenirea ITU în cazurile în care sunt prezenţi factori de risc pentru instalarea acestei infecţii, cum ar fi: malformaţii de tract urinar, cateterism uretrovezical, calculi renali, diabet zaharat, boli imunodeprimante.

Urinal Akut conține componenta activă CystiCran, o formă concentrată de extract din merișor (Vaccinium macrocarpon), care are un efect benefic asupra tractului urinar. Pentru obţinerea produsului Urinal Akut se utilizează soiuri de merişor cultivate în America de Nord, atent selecţionate pentru concentraţia ridicată de proantocianidoli (PAC). CystiCran este fabricat printr-o formă unică de procesare a substanței active, ce asigură un conținut ridicat de minim 40% proantocianidoli (PAC).

Merişorul este bogat în proantocianide(PAC) tip A, care împiedică aderarea bacteriilor contribuind la sănătatea tractului urinar, tubului digestiv şi a cavităţii bucale. Urinal Akut asigură cantitatea necesară demonstrată ştiinţific de 36mg PAC într-o singură tabletă, modalitatea de administrare fiind 1 tabletă zilnic. Conform Agenţiei Franceze pentru Siguranţa Alimentară; doza zilnică de 36 mg proantocianide din Vaccinum Macrocarpon previne aderarea bacteriilor de pereţii vezicii urinare şi uretrei, în special a bacteriei Escherichia Coli, fiind eliminate din organism ulterior. Prin îndepărtarea bacteriilor din tractul urinar, se ameliorează simptomatologia, iar disconfortul cauzat de această simptomatologie dispare.

Urinal Akut este aliatul ideal în lupta împotriva infecţiei de tract urinar.

Comandă acum Urinal Akut din magazinul online Walmark. Primești puncte de fidelitate pe care le poți transforma în reduceri și în plus livrăm fiecare comandă gratuit. Cu peste 151.000 de clienți mulțumiți, magazinul Walmark oferă acces direct și ușor la toată gama de produse Walmark.

Înapoi la noutăți

Alte știri Walmark