telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

 • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
 • Adaugă-le în lista ta de produse
 • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Calcium Magnesium Zinc OSTEO

Calcium Magnesium Zinc OSTEO

Supliment alimentar

Combinație unică de minerale și vitamine esențiale pentru multe procese cheie ce au loc în organismul uman.


Efecte
 • Formulă complexă pentru susţinerea sănătăţii sistemului osos;
 • Conține o combinație echilibrată de minerale şi vitamine de calitate superioară, în doze optime (100% VNR), cu efecte benefice asupra sistemului osos;
 • Formulă îmbogăţită cu vitamina D pentru o absorbţie mai bună a calciului;
 • Este recomandat în mod special persoanelor în vârstă, femeilor care suferă de osteoporoză, femeilor la menopauză sau premenopauză, persoanelor imobilizate la pat timp îndelungat;
 • Fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată GMP.
 •  

Despre produs

Combinaţie de minerale multifuncţionale esenţiale pentru multe procese cheie ce au loc în organismul uman, dar mai ales pentru susţinerea sistemului osos. Compoziţia este îmbogăţită cu vitaminele D3 şi B6 pentru un suport suplimentar.

Efectele principalelor ingrediente:
 • Calciul, magneziul, zincul, manganul şi vitamina D ajută la menținerea sănătăţii oaselor;
 • Calciul, magneziul și vitamina D contribuie la meținerea  unei dentiții sănătoase și puternice, precum și la funcționarea normală a mușchilor;
 • Vitamina D sprijină absorbția calciului la nivelul tractului gastrointestinal și menține balanța calciului în organism;
 • Zincul contribuie la menținerea sănătăţii pielii, părului și unghiilor;
 • Zincul, manganul şi cuprul contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului și a pielii;
 • Zincul, cuprul, vitamin D şi B6 sunt importante pentru menținerea unui sistem imunitar normal.


CALCIU
Calciul este cel mai abundent mineral din corpul uman. Din cei aproximativ 1 kg de calciu din corpul unui adult cu o greutate medie de 70 kg, dinții și oasele conțin cel mai mult calciu (99%). Celulele nervoase, țesuturile, sângele și alte fluide ale corpului conțin restul de calciu. Asigurarea unui nivel optim de calciuîn organism pe parcursul vieţii poate ajuta la menținerea oaselor în stare bună.
Atunci când aportul alimentar de calciu este insuficient, calciul din rezervele noastre osoase este folosit pentru a menține un nivel stabil al circulaţiei sanguine. Astfel, este important să vă asiguraţi aportul de calciu recomandat în fiecare zi.
Calciul nu poate acţiona singur. Are nevoie de magneziu. Aceste două minerale sunt atât de importante pentru multe funcții ale corpului încât, lipsa unei cantităţi suficiente de magneziu în raport cu calciul, poate provoca o întreaga gamă de complicații pentru sănătate.

CALCIUL ŞI VITAMINA D
Corpul nostru are nevoie de vitamina D pentru a absorbi calciul (promovează absorbția din alimente în intestin). Aportul insuficient de calciu și vitamina D duce la scăderea nivelului de calciu în organism. Nivelul insuficient de vitamina D duce la absorbția insuficientă a calciului din alimentaţie. În această situație, corpul trebuie să ia calciu din depozitele osoase, fapt care slăbește structura osoasă și împiedică formarea de țesut osos nou.

*Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.


 

Compoziţie

Porţia zilnică recomandată (1-2 tablete) conţine: Greutate/1 tbl. % VNR* Greutate/2 tbl. % VNR*
Calciu 400 mg 50 800 mg 100
Magneziu 155 mg 41 310 mg 83
Zinc 5 mg 50 10 mg 100
Vitamina D 2.5 µg 50                 5 µg 100
Vitamina B6 0.7 mg 50 1,4 mg 100
Mangan 1 mg 50 2 mg 100
Cupru 0.5 mg 50 1 mg 100
*%VNR- Procent din valoarea nutrițională de referință 

Ingrediente: carbonat de calciu, oxid de magneziu, agenţi antiaglomeranţi: celuloză, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, talc; stabilizatori: hidroxipropil metilceluloză, carboximetilceluloză, hidroxipropilceluloză; gluconat de zinc, gluconat de magneziu, citrat de zinc,  gluconat de calciu, lactat; gluconat de mangan, colorant: dioxid de titan; gluconat de cupru, ulei de seminţe de bumbac, colecalciferol, clorhidrat de piridoxină.
 
Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, 1-2 tablete pe zi. A se administra oricând în timpul zilei, de preferat după o masă. Pentru beneficii maxime administraţi în mod regulat, în fiecare zi.
Atenţie:  Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25 grade C). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.

Recenziile produsului

Scrie o recenzie

ORAŞ

Acest serviciu este destinat doar utilizatorilor înregistrați. Dacă încă nu eşti înscris la Clubul Sănătăţii Walmark, o poţi face cu ușurință prin trimiterea acestui formular. Te rugăm să nu uiţi să confirmi înregistrarea prin click pe link-ul primit prin e-mail.