telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

 • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
 • Adaugă-le în lista ta de produse
 • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Fier COMPLEX 20 mg

Fier COMPLEX 20 mg

Supliment alimentar

Fier îmbogățit cu un complex de vitamine și minerale pentru formarea normală a sângelui, energie şi funcţiile cognitive.


Efecte:
 • Combinație unică de fier, vitamine și minerale;
 • Compoziție dezvoltată inițial pentru donatorii de sânge pentru a sprijini regenerarea mai rapidă a sângelui după donări;
 • Sursă organică de fier cu absorbție ridicată;
 • Uşurinţă în administrare, doar 1 tabletă pe zi;
 • Produs fabricat în condiții stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată GMP.

Despre produs

Fier 20 mg COMPLEX conţine o sursă organică de fier cu absorbţie ridicată, îmbogăţită cu un complex de vitamine şi minerale pentru formarea normală a sângelui, energie şi funcţiile cognitive. Acest produs contribuie la îmbunătăţirea concentraţiei şi la protecţia organismului împotriva radicalilor liberi nocivi.

Efectele principalelor componente:

Fierul este o componentă majoră a hemoglobinei care transportă oxigen către toate părțile corpului. Acest mineral este important pentru funcțiile cognitive, asigurând transportul oxigenului către creier.
Vitamina C contribuie la absorbția normală a fierului în organism și poate inversa efectul inhibitor al unor substanțe (ceai, calciu etc). Acest antioxidant contribuie la protecția celulelor împotriva daunelor oxidative. De asemenea, este importantă pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.
Vitamina E este o vitamina liposolubilă (tocoferol), un protector important împotriva stresului oxidativ.
Vitamina B12 și acidul folic joacă un rol important în producția de celule roșii și procesul de diviziune celulară. Aceste vitamine pot reduce stările de oboseală si pot contribui la metabolismul energetic normal. De asemenea, susţin funcțiile psihologice normale și nervoase.
Magneziul este, de asemenea, important pentru metabolismul energetic şi contribuie la reducerea oboselii şi a stărilor de epuizare. Acest mineral contribuie la buna funcţionare a sistemului nervos şi la sinteza proteinelor, joacă un rol important în diviziunea celulară.
Zincul este esențial pentru metabolismul normal al macronutrienţilor cum ar fi carbohidrații și acizii grași. Zincul este important pentru sinteza normală a ADN-ului, pentru funcţionarea normală a  sistemului imunitar, pentru stimularea fertilității bărbaților dar și pentru alte funcții importante din organism.
Seleniul este un mineral esențial cu o serie de roluri vitale în organism. Acesta susține funcționarea sistemului imunitar şi este un puternic antioxidant ce protejează celulele umane împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.
 
Fier 20 mg COMPLEX este recomandat:
 • Donatorilor de sânge;
 • Vegetarienilor sau veganilor;
 • Pentru stimularea fertilităţii;
 • Persoanelor care depun activităţi fizice intense
*Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.
 
 

Compoziţie

 
Porția zilnică recomandată (1 tabletă) conține: Greutate/1 tbl. % VNR*
Vitamina C 80 mg 100
Vitamina E 12 mg 100
Vitamina B12 7,5 µg 300
Acid folic 600 µg 300
Fier 20 mg 143
Magneziu 100 mg 27
Zinc 5 mg 50
Seleniu 50 µg 91
*% VNR- procent din valoarea nutrițională de referință;

 

Ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi, de preferat pe stomacul gol.
Pentru beneficii optime administraţi cu regularitate, în fiecare zi.

Atenție: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși porția zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25°C.). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. A nu se administra copiilor sub 12 ani.

Recenziile produsului

Scrie o recenzie

ORAŞ

Acest serviciu este destinat doar utilizatorilor înregistrați. Dacă încă nu eşti înscris la Clubul Sănătăţii Walmark, o poţi face cu ușurință prin trimiterea acestui formular. Te rugăm să nu uiţi să confirmi înregistrarea prin click pe link-ul primit prin e-mail.