Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

 • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
 • Adaugă-le în lista ta de produse
 • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Imunitate pentru familie

Imunitate pentru familie

Supliment alimentar

Program nutriţional de 30 de zile proiectat de un specialist în nutriție metabolică pentru a oferi organismului o combinaţie optimă de nutrienţi care să vă ajute pe termen lung în a vă susţine sistemul imunitar.


Familia este o comunitate unică care poate beneficia de o stare bună de sănătate. Sănătatea joacă un rol extrem de important în funcționarea familiei. Dacă tu şi cei dragi sunteţi sănătoşi, vă puteţi bucura de toate activitățile comune fără nicio limitare. Capacitatea de a rămâne sănătos depinde într-o mare măsură de funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar. Ai puterea de a-ți influența mica lume din jur numită familie, preocupându-vă de sănătatea sa. WALMARK îți aduce un program de nutriție de 30 de zile care a fost proiectat de un specialist în nutriție metabolică pentru a oferi organismului o combinaţie optimă de nutrienţi care să te ajute pe termen lung în a-ți susţine sistemul imunitar. Nu uita de doza zilnică de nutrienți pentru susţinerea sănătăţii zilnice a familiei tale!

Program potrivit pentru toţi membrii familiei care doresc să-şi susţină sistemul imunitar şi starea generală de sănătate:

 • Pachetul conţine produse cu ingrediente ce susţin sistemul imunitar şi principalele funcţii metabolice;
 • Vitamina C sub formă de comprimate masticabile cu aromă de portocale pentru susținerea sistemului imunitar și protecția celulelor împotriva radicalilor liberi nocivi;
 • Complex de vitamine B sub forma unor tablete masticabile cu aromă de fructe care joacă un rol important în numeroase procese din organism;
 • Doză ridicată de vitamina D3 într-un format uşor absorbabil ce sprijină funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Porţia ta zilnică recomandată de frumuseţe:

 • Super Vitamina C 600 mg 1x
  pill
 • B Complex + Vitamina C 1x
  pill
 • Super Vitamina D3 1x
  pill
Vezi produsele din pachet

Ce program nutriţional ar trebui să aleg?

Depinde de tine. Poţi încerca un program de o lună, dar ţine cont că cele mai bune rezultate apar în urma utilizării pe termen lung.

Nutrition pack 1 month

Pachet pentru o lună

 • Sinergie între 3 produse
 • Soluţie complexă, la îndemână, fără griji
 • Primul pas important către un stil de viaţă sănătos
Nutrition pack 3 months

Pachet pentru trei luni

 • Rezultate mai bune datorită utilizării pe termen lung
 • Suport activ pentru susţinerea sănătăţii timp de 3 luni
 • Prima lună este GRATUITĂ

Despre produs

Ingredientele active şi efectul lor asupra sănătăţii dumneavoastră:

Vitamina C
Participă la multe procese metabolice importante pentru buna funcţionare a organismului nostru
Este un susţinător de nădejde al sistemului imunitar
Este un antioxidant important care protejează organismul de efectul dăunător al radicalilor liberi
Consumul constant de Vitamina C este important deoarece organismul nu o sintetizează

Vitamina D
 • Susține sistemul imunitar - este important să aveți un nivel suficient de vitamina D pentru a menține corpul în stare bună
În plus, prezintă efecte complexe asupra menținerii masei musculare, osoase și dinților datorită rolului său în metabolismul calciului.
Studiile* arată că procentul persoanelor cu un nivel scăzut sau foarte scăzut de vitamina D este din ce în ce mai mare. Se pare că aproape 4 persoane din 5 ar putea suferi de un deficit chiar și fără să-și dea seama. În această situaţie ar putea fi și unii dintre membrii familiei tale.

*GINDE AA1, LIU MC a CAMARGO CA JR. Demographic Differences and Trends of Vitamin D Insufficiency. Arch Intern Med. 2009.

 Super Vitamina C 600 mg

Produsele din pachet

Compoziţie

Porția zilnică recomandată (1 tabletă) conține: Greutate/1 tb % VNR*
Vitamina C 600 mg 750
*%VNR- Procent din valoarea nutrițională de referință. 
Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă pe zi.
Pentru beneficii optime administraţi cu regularitate, în fiecare zi.
Atenţie:  Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porția zilnică recomandată. Supradoza poate provoca diareea. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. Produsul nu este recomandat copiilor sub 3 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Conţine fenilanină! Nu este recomandată persoanelor ce suferă de fenilcetonurie. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25 °C). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
Există posibilitatea ca tabletele să-şi schimbe culoarea datorită unui element natural. De preferat, a se consuma în termen de 4 luni de la momentul deschiderii.

Recenziile produsului

Scrie o recenzie

ORAŞ

Acest serviciu este destinat doar utilizatorilor înregistrați. Dacă încă nu eşti înscris la Clubul Sănătăţii Walmark, o poţi face cu ușurință prin trimiterea acestui formular. Te rugăm să nu uiţi să confirmi înregistrarea prin click pe link-ul primit prin e-mail.

Ce program nutriţional ar trebui să aleg?

Depinde de tine. Poţi încerca un program de o lună, dar ţine cont că cele mai bune rezultate apar în urma utilizării pe termen lung.

Nutrition pack 1 month

Pachet pentru o lună

 • Sinergie între 3 produse
 • Soluţie complexă, la îndemână, fără griji
 • Primul pas important către un stil de viaţă sănătos
Nutrition pack 3 months

Pachet pentru trei luni

 • Rezultate mai bune datorită utilizării pe termen lung
 • Suport activ pentru susţinerea sănătăţii timp de 3 luni
 • Prima lună este GRATUITĂ