telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Silymarin Milk Thistle MAX 7000 mg

Silymarin Milk Thistle MAX 7000 mg

Supliment alimentar

Cea mai ridicată concentraţie de silimarină din România** Produs recomandat în special în cazul afecţiunilor hepatice pentru un suport intens al ficatului, contribuind la regenerarea celulelor hepatice. 

(**conform monitorizării Cegedim 2017)


Efecte: 
  • Porţia zilnică recomandată conţine o concentraţie ridicată şi optimă de armurariu şi silimarină ce asigură o protecţie intensivă a ficatului, având proprietăţi antioxidante şi de detoxifiere;
  • Recomandat în mod special persoanelor al căror ficat este suprasolicitat şi funcţionarea normală a acestuia trebuie susţinută;
  • Adecvat pentru utilizarea pe termen lung pentru o eficienţă maximă;
  • Fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată GMP.

Despre produs

Conţine Silimarină din extract standardizat din fructe de Armuariu ce contribuie la regenerarea celulelor hepatice.
Armurariul (Silybum marianum) este o plantă utilizată de secole pentru sprijnirea sănătăţii ficatului. Silimarina, partea activă a Armurariului, este un complex de bioflavonoide extras din fructele acestei plante. Studiile ştiinţifice au indicat că Armurariul cu o cantitate ridicată de Silimarină poate ajuta la susţinerea funcţionării normale a ficatului.

Efecte ale silimarinei:

• Menține sănătatea funcțiilor hepatice și susține procesul fiziologic de detoxifiere al ficatului

• Protejează celulele hepatice de efectul nociv al radicalilor liberi

• Menține funcțiile de bază ale ficatului și contribuie la procesul de regenare a celulelor hepatice

• Sprijină digestia
sylimarin-milkthistle-ficat-protectie-regenerare-celule-hepatice_03-(1).jpg 
*Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.

Compoziţie

Porția zilnică recomandată (2 comprimate filmate) conține:  Greutate /2 cpr.
Silimarină 450,0 mg
din extract min.25-30:1 din fructe de Armurariu (Silimarină 80%; Silibină 30%) 562,5 mg
*echiv. min. 7000 mg fructe de Armurariu/cpr  
 
Ingrediente: agenţi de încărcare: carbonat de calciu, celuloza microcristalina, carboximetilceluloza de sodiu reticulata; extract 25-30:1 din fructe de Armurariu (Silybum marianum), cu 80% silimarină şi 20% silibină; agenţi de glazurare:  hidroxipropil metilceluloză, celuloză, talc, glicerol, trigliceride cu catenă medie, dioxid de titan, complex de cupru cu clorofile si clorofiline; agenţi antiaglomeranţi: stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, câte 1-2 comprimate filmat pe zi, după masă.

Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25° C). A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.
 

Recenziile produsului

De obicei fac anual o cura cu 2 cutii si ma simt foarte bine. Cu ani in urma am ajuns la medic si a fost stabilit diagnosticul " bila lenesa si ficat gras". Acum nu mai am simptomele de atunci!

Sunt foarte bune, iei doar una pe zi fiindca are o concentratie foarte puternica (7000mg) fata de alte hepatoprotectoare care au max. 1000 mg. Una peste alta , le-am cumparat la recomandarea doctorului, celelalte spune el ,citez : (sunt frectie la un picior de lemn ).

produs excelent la un pret la fel de bun

Scrie o recenzie

ORAŞ

Acest serviciu este destinat doar utilizatorilor înregistrați. Dacă încă nu eşti înscris la Clubul Sănătăţii Walmark, o poţi face cu ușurință prin trimiterea acestui formular. Te rugăm să nu uiţi să confirmi înregistrarea prin click pe link-ul primit prin e-mail.