telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Spirulină 500 mg

Spirulină 500 mg

Supliment alimentar

Hawaiian Spirulina Pacifica este o sursă naturală de vitamine şi minerale pentru vitalitate şi controlul greutăţii.


Efecte:
  • Ajută la menţinerea glicemiei în limite normale, contribuie la scăderea poftei de mâncare şi este benefică pentru controlul greutăţii corporale;
  • Asigură o sursă naturală de vitamine şi minerale;
  • Este recomandat în timpul curelor de slăbire pentru întărirea corpului dar şi pentru cei cu un stil de viaţă activ şi sportiv în vederea întreţinerii masei musculare;
  • Este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată GMP.

Despre produs

Spirulina este o algă verde albăstruie folosită în întreaga lume pentru beneficiile nutriţionale asupra sănătăţii. Reprezintă o sursă naturală de vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime şi antioxidanţi. Spirulina, alături de Chlorella, este unul dintre cei mai cercetaţi şi discutaţi supernutrienţi din zilele noastre.
 
Efectele Spirulinei:
- Ajută la menţinerea glicemiei în limite normale, contribuie la scăderea poftei de mâncare şi este benefică pentru controlul greutăţii corporale;
- Sprijină organismul împotriva consecinţelor stresului oxidativ;
- Susţine sistemul imunitar şi ajută la sporirea nivelului de energie şi vitalitate al organismului.

*Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.
 

Compoziţie

Porţia zilnică recomandată conţine: Greutate/1 tab.  Greutate/3 tab. 
Spirulină  500 mg 1 500 mg

Ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, câte una cu 30 minute înainte de fiecare masă.
Pentru beneficii optime administraţi cu regularitate, în fiecare zi.

Atenţie: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25° C). A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.

Recenziile produsului

Foarte buna

Datorită faptului că pe colet nu era trecută adresa completă, indiferent la cate întrebări am răspuns "doamnei" de la oficiul poștal nu am putut să intru în posesia lui.

Scrie o recenzie

ORAŞ

Acest serviciu este destinat doar utilizatorilor înregistrați. Dacă încă nu eşti înscris la Clubul Sănătăţii Walmark, o poţi face cu ușurință prin trimiterea acestui formular. Te rugăm să nu uiţi să confirmi înregistrarea prin click pe link-ul primit prin e-mail.