telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

 • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
 • Adaugă-le în lista ta de produse
 • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Super Vitamina C 600 mg

Super Vitamina C 600 mg

Supliment alimentar

Doză zilnică ridicată de Vitamina C sub formă de tablete masticabile cu aromă de portocale pentru un sistem imunitar sănătos.


Efecte:
 • Asigură doza zilnică (600 mg de Vitamina C) într-o singură tabletă masticabilă;
 • Este un produs potrivit a fi administrat în sezonul toamnă-iarnă dar și zilnic pentru sprijinirea sistemului imunitar;
 • Este recomandat persoanelor expuse la eforturi fizice și intelectuale crescute, sportivilor și celor care doresc un plus nutrițional;
 • Este un produs potrivit a fi administrat în sezonul toamnă-iarnă dar și zilnic pentru sprijinirea sistemului imunitar;
 • Este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată GMP.

Despre produs

Vitamina C, cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, este o vitamină hidrosolubilă esențială pentru o varietate de funcții fiziologice. Cele mai multe plante și animale sintetizează acidul ascorbic pentru propriile nevoi. Cu toate acestea, maimuțele și oamenii nu pot sintetiza acidul ascorbic. Prin urmare, este nevoie de un aport extern de vitamina C,  în principal din alimente (fructe, legume) sau suplimente alimentare. Organismul nostru are nevoie de o aprovizionare constantă de vitamina C deoarece aceasta este implicată în toate procesele care au loc la nivelul organismului.

Vitamina C contribuie la: 
 • funcționarea normală a sistemului imunitar;
 • protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi = este un antioxidant puternic;
 • formarea colagenului și, prin urmare, susține sănătatea oaselor, dinților, cartilajelor, gingiilor și pielii;
 • bunăstarea fizică și la metabolismul normal de producere a energiei (vitalitate generală);
 • absorbția normală a fierului în organism.
Surse naturale de Vitamina C
Vitamina C se găsește în principal în fructele și legumele proaspete. Printre alimentele bogate în vitamina C se numără: ardeiul gras, verdeață de culoare închisă, kiwi, broccoli, fructele de pădure, citricele, roșiile, mazărea verde etc.
 
Rețineți că vitamina C este o moleculă sensibilă care se modificată în prezența căldurii. Aceasta se poate pierde din alimente în timpul gătitului / altor procesări.

*Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.

 

Compoziţie

Porția zilnică recomandată (1 tabletă) conține: Greutate/1 tb % VNR*
Vitamina C 600 mg 750
*%VNR- Procent din valoarea nutrițională de referință. 
Ca supliment alimentar, câte 1 tabletă pe zi.
Pentru beneficii optime administraţi cu regularitate, în fiecare zi.
Atenţie:  Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăşi porția zilnică recomandată. Supradoza poate provoca diareea. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. Produsul nu este recomandat copiilor sub 3 ani, femeilor însărcinate sau celor care alăptează. Conţine fenilanină! Nu este recomandată persoanelor ce suferă de fenilcetonurie. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25 °C). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
Există posibilitatea ca tabletele să-şi schimbe culoarea datorită unui element natural. De preferat, a se consuma în termen de 4 luni de la momentul deschiderii.

Recenziile produsului

Aroma placuta, excelent pentru intretinerea zilnica.

Foarte bun pentru imunitate!

tabletele sunt masticabile cu un gust placut, bune pentru toata familia

Scrie o recenzie

ORAŞ

Acest serviciu este destinat doar utilizatorilor înregistrați. Dacă încă nu eşti înscris la Clubul Sănătăţii Walmark, o poţi face cu ușurință prin trimiterea acestui formular. Te rugăm să nu uiţi să confirmi înregistrarea prin click pe link-ul primit prin e-mail.