Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Confidențialitate

Accesând acest site utilizatorul este de acord ca Walmark România SRL să prelucreze datele sau informațiile cu caracter personal, manifestându-și acordul pentru următoarele:

- procesarea cererilor transmise,
- înregistrarea pe site și abonarea la newsletter exprimă acordul de primire de mesaje comerciale conform legilor în vigoare,
- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor transmise
- realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor Walmark România SRL,
- alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Walmark România a obținut dreptul de a colecta, procesa, păstra, distribui informații cu caracter personal și de a furniza bunuri și servicii prin intermediul vânzărilor directe având nr. de notificare 1384 respectiv 2347, înregistrate la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării datelor cu Caracter Personal conform legii 677/2001.

Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor privind situaţia contului de client, informarea clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing şi publicitate, statistică.

Walmark poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, şi poate trimite felicitari, cupoane cadou, mostre sau alte mesaje speciale.

Completând formularul de comandă sau de înscriere sunteţi de acord ca datele dumneavoastră să fie stocate de către Walmark România și transferate către Walmark Cehia, locaţia în care se regăseşte serverul central pentru stocarea informaţiilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: Walmark Romania, Euro Tower Building, str. Dinu Vintilă nr. 11, etaj 11, sector 2, Bucureşti.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Cele mai populare articole