telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Luteină Plus 20 mg

Luteină Plus 20 mg

Supliment alimentar

Formulă echilibrată pentru nutriția ochilor îmbogățită cu Zeaxantină, Zinc, Vitamina A și E.


Efecte:
  • Asigură o doză ridicată de complex carotenoid (luteină și zeaxantină);
  • Vitamina A și zincul contribuie la menținerea vederii normale;
  • Este recomandat în mod special persoanelor care își suprasolicită vederea, persoanelor care lucrează la calculator, persoanelor care se uită la TV sau conducătorilor auto;
  • Asigură porţia zilnică recomandată într-o singură capsulă;
  • Produs fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutică în unitate certificată GMP.

Despre produs

Luteină Plus este un supliment alimentar modern ce conține o combinație de 5 ingrediente atent selecționate pentru nutriția ochilor – luteină, zeaxantină, zinc, vitamina A și vitamina E.
 
Componentele principale:

Luteina si zeaxantina sunt cele doua componente majore ale pigmentului macular al retinei (macula lutea sau "pata galbenă" din retină este responsabilă pentru vederea centrală şi acuitatea vizuală). Ele nu pot fi sintetizate la mamifere și trebuie obținute din dietă.
 
Surse de alimente:
• legume cu frunze verzi;
• gălbenuşul de ou;
• porumb.
 
Vitamina A este o vitamină liposolubilă esenţială pentru vedere dar şi pentru sănătatea pielii şi a functiilor imunitare.
 
Surse de alimente:
• alimente de origine animală (peşte, ficat, ouă, lapte);
• unii carotenoizi găsiţi în alimentele de origine vegetală (α-caroten, β-caroten etc) pot fi transformaţi în vitamina A (morcov, caise, legume cu frunze verzi).

Zincul este necesar pentru menţinerea vederii normale. Există concentrații mari de zinc în diferite părți ale ochiului, cum ar fi în retină și maculă. Zincul este important în metabolismul adecvat al vitaminei A - de aceea este atât de important pentru vedere.
 
Surse de alimente:
• stridii, vită, miel, spanac, seminţe de dovleac, nuci, ciocolata neagră, porc, pui, fasole etc.

*Acesta este un supliment alimentar. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.
 
 

Compoziţie

Porția zilnică recomandată (1 capsulă) conține: Greutate/ 1 cps. % VNR*
Luteină 20 mg -
Zeaxantină 0,5 mg -
Vitamina A (1335 IU) 400 µg 50
Vitamina E 36 mg 300
Zinc 15 mg 150

*% VNR- Procent din valoarea nutrițională de referință  

Ca supliment alimentar, 1 capsulă pe zi.
Pentru beneficii optime administraţi cu regularitate, în fiecare zi.

Atenție: Acest produs este un supliment alimentar. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc uscat, ferit de lumină şi căldură (la temperaturi sub 25°C). A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat și echilibrat și al unui mod de viață sănătos. A nu se depăşi porția zilnică recomandată.

Recenziile produsului

Eficiente

Am 44 de ani în ultima vreme vedeam în ceață din cauza tv-ului leptop și oboseala am zis că-mi trebuie ochelari am văzut reclama la TV și am zis să iau și eu luteina ceața mi-a dispărut și chiar vad bine chiar își face efectul am luat două luni di continui

Scrie o recenzie

ORAŞ

Acest serviciu este destinat doar utilizatorilor înregistrați. Dacă încă nu eşti înscris la Clubul Sănătăţii Walmark, o poţi face cu ușurință prin trimiterea acestui formular. Te rugăm să nu uiţi să confirmi înregistrarea prin click pe link-ul primit prin e-mail.