telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

15 minute pe zi acordate brațelor dumneavoastră

15 minute pe zi acordate brațelor dumneavoastră
Vreți să aveți un corp ferm și brațe frumos sculptate, dar nu sunteți un fan al sălilor de sport și nici cu timpul nu stați prea bine. Iată cinci trucuri pentru ca brațele dumneavoastră să aibă aspectul musculos potrivit. Tendințele recente legate de exercițiile fizice au un singur lucru în comun. Simplitatea. Cu puțină perseverență, puteți să oferiți brațelor dumneavoastră fermitatea pe care v-o doriți, fără ajutorul tuturor acelor aparate sofisticate din sălile de sport. Faceți exerciții inteligente bazându-vă doar pe corpul dumneavoastră sau pe gantere simple, ceea ce vă va face corpul mai ferm și va întări anumite grupe de mușchi. Iată cinci exerciții ușoare, dar nu tradiționale, cu gantere, pentru care veți avea nevoie de numai 15 minute în fiecare zi. Și vă veți îndrăgosti de ele. Sunt recomandate șapte repetiții în trei serii și rezultatele nu vor întârzia să apară.
 

1) Bicepșii și „ganterele” din sticle cu apă

Acest exercițiu este ideal pentru cei care nu au acasă gantere de niciun fel. Puteți să începe chiar acum să vă faceți corpul mai ferm, chiar și atunci când vă uitați la știri sau la o emisiune TV. Umpleți două sticle de 1,5 litri cu apă și stați cu genunchii ușor îndoiți pentru a vă asigura că partea de jos a spatelui este dreaptă. Prindeți sticlele și, cu una în fiecare mână, trageți-le spre piept în timp ce expirați și apoi readuceți-le în spate jos în timp ce inspirați. Pentru mai mult dinamism, puteți să alternați mâinile și viteza rotirii. Astfel veți face exerciții pentru bicepși. Un alt truc este să nu umpleți niciodată sticlele complet. Deoarece apa se deplasează în timpul mișcării, sunteți forțați să folosiți mușchi ai umărului și brațului care altfel nu ar fi incluși în acest exercițiu.

ganterele-din-sticle-cu-apa.png
 

2) Ridicări laterale - da, dar în diagonală


ridicari-laterale.jpg

Mulți știu despre clasica ridicare laterală a ganterelor. Abordați diferit acest exercițiu și nu numai că vă va plăcea, dar va fi și mai eficient. Începeți în picioare, relaxat, cu gantere mai ușoare, de până la 3 kilograme în fiecare mână, încrucișate în fața pieptului dumneavoastră ca într-un gest de apărare. Acum întindeți simultan brațele, astfel încât unul să fie întotdeauna îndreptat spre dreapta corpului, diagonal în sus, în timp ce celălalt este îndreptat spre stânga, diagonal în jos. Apoi extindeți complet, păstrați puțin poziția și readuceți din nou mâinile în fața corpului. Schimbați mâinile și direcțiile pentru repetiția următoare. Poziția în diagonală a mâinilor nu numai că exersează mușchii brațelor, dar folosește și sculptează mușchii umerilor și ai spatelui.

ridicari-laterale-diagonala.png
 

3) Extensia tricepșilor - gata cu pieile care atârnă de pe brațe

Exercițiile pentru tricepși sunt de multe ori uitate, din păcate, deoarece femeile se confruntă cu problema pieilor care atârnă din partea de dedesubt a brațelor, locul favorit în care se ascunde grăsimea. Prindeți o ganteră cu ambele mâini și încercați așa-zisa extensie a tricepșilor. În poziție verticală sau așezați, țineți gantera de un capăt și apoi așezați-o în spatele capului. Începeți să împingeți gantera în sus până când brațele sunt complet extinse, păstrați poziția pentru scurt timp și apoi coborâți-le din nou în spatele capului. Tricepșii se vor flexa și vor fi lucrați așa cum nu se întâmpla în cazul altui exercițiu.

extensia-tricepsilor.png
 

4) Thrusters sau Rocket Boost

Acest exercițiu este inspirat din conceptul american de crossfit care pune accentul pe exercițiile cu o durată redusă, dar de mare intensitate. Veți avea nevoie de două gantere mai grele, în cazul începătorilor, de 6-8 kilograme fiecare. Acest exercițiu combină genuflexiunile cu ridicarea ganterelor deasupra capului. Începeți în poziție verticală cu brațele îndoite, poziționate la câțiva centimetri deasupra umerilor. Păstrați poziția ganterelor și executați o genuflexiune. Acum este momentul să întindeți mâinile. În timp ce vă deplasați din genuflexiune în poziție verticală, ridicați rapid ambele mâini în sus, deasupra capului, până când sunt complet extinse și corpul stă ridicat drept. În timp ce expirați, îndoiți brațele în spate deasupra umerilor și executați o altă genuflexiune. Sunt recomandate cinci repetiții în trei serii și vă veți lucra brațele, veți avea mai multă energie și vă veți întinde coapsele și spatele.

rocket-boost.png
 

5) O abordare diferită a flotărilor

Flotările - toată lumea le cunoaște, dar nu sunt toți un fan al lor. Acordați-le o șansă, merită. Flotările nu numai că vă vor tonifica brațele, dar și umerii, spatele și mușchii abdominali. Cei mai curajoși dintre dumneavoastră pot să încerce o versiune netradițională a flotărilor. Puneți două gantere în paralel cu direcția în care veți face flotările, așezate în funcție de lățimea umerilor dumneavoastră. Greutatea ganterei nu este importantă pentru că nu le veți ridica. Însă, este important să existe un spațiu suficient pentru degetele dumneavoastră între saltea și ganteră. Prindeți gantera și luați poziția de bază a flotării. Dacă nu vă simțiți în stare, puteți să efectuați versiunea pentru femei, cu genunchii atingând salteaua, spre deosebire de mâini și vârfurile picioarelor. Să începem. Simțiți o solicitare mai mare decât în cazul flotărilor normale? Flotările pe gantere sunt mai intense decât cele clasice și astfel pun o sarcină mai mare pe tricepși și pe umeri, precum și pe mușchii pieptului. Aceasta rezultă într-o mai bună ardere a grăsimilor și extensie a mușchilor. În plus, corpul este forțat să lucreze mai mult pe gantere pentru a menține echilibrul, deci, ca bonus, veți fortifica în același timp mușchii profunzi. Exercițiul poate să fie variat prin schimbarea poziției mâinii și astfel prin concentrarea solicitării pe diferite grupe de mușchi.

abordare-diferita-a-flotarilor.png

Acordați brațelor dumneavoastră 15 minute în fiecare zi. Nu vă veți mai opri din a le arăta tuturor.
Înapoi la toate articolele

Cele mai populare articole