telephone Apel gratuit: 0800 800 279
Lista de dorinţe este goală

Cum funcţionează?

  • Descoperă pe site-ul nostru cele mai potrivite produse pentru tine şi familia ta
  • Adaugă-le în lista ta de produse
  • După ce finalizezi de adăugat în listă toate produsele de care ai nevoie, accesează magazinul online partener de unde poţi alege cantitatea și finaliza comanda.

Lista ta de produse este goală. Descoperă produsele noastre şi alege cele mai potrivite soluţii pentru a-ţi susţine sănătatea.

Termeni și condiții

Acceptarea termenilor și condițiilor

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site ( www.walmark.ro ), implică acceptarea acestor termeni și condiții. Walmark România SRL va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe acesta pagină fără a fi obligată să înștiințeze în scris sau individual utilizatorii anteriori de aceste modificări. Folosirea în continuare a site-ului constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse.

Site-ul online www.walmark.ro este operat de

Walmark România SRL
Sediul social: Euro Tower Building, str. Dinu Vintilă nr. 11, etaj 11, sector 2, Bucureşti
Tel: 0800 800 279 (apel gratuit) sau 021 211 2134 (tarif normal)
E-mail: info@walmark.ro

J40/4669/1997
RO9518767
IBAN: RO88RNCB0092130434570001
Banca: BCR- sucursala Universitate

Conținutul site-ului

Elementele de identificare și operare ale site-ului (imagini, texte, simboluri, elemente de grafică, programe, baze de date) și datele de identificare ale produselor oferite spre vânzare (imagini, texte, simboluri) - sunt proprietatea Walmark România SRL și a furnizorilor săi și sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Walmark România SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Dumneavoastră, ca utilizator sunteți pe deplin acord cu cele de mai sus.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau putem arhiva din conținutul sitelui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal

Accesând acest site utilizatorul este de acord ca Walmark România SRL să prelucreze datele sau informațiile cu caracter personal, manifestându-și acordul pentru următoarele:

- procesarea comenzilor sau cererilor transmise,
- înregistrarea pe site și abonarea la newsletter exprimă acordul de primire de mesaje comerciale conform legilor în vigoare,
- soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor transmise
- realizarea studiilor de piață și de produs și marketingul produselor și al serviciilor Walmark România SRL,
- alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Walmark România a obținut dreptul de a colecta, procesa, păstra, distribui informații cu caracter personal și de a furniza bunuri și servicii prin intermediul vânzărilor directe având nr. de notificare 1384 respectiv 2347, înregistrate la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării datelor cu Caracter Personal conform legii 677/2001.

Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor privind situaţia contului de client, informarea clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing şi publicitate, statistică.

Walmark poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, şi poate trimite felicitari, cupoane cadou, mostre sau alte mesaje speciale.

Completând formularul de înscriere sunteţi de acord ca datele dumneavoastră să fie stocate de către Walmark România și transferate către Walmark Cehia, locaţia în care se regăseşte serverul central pentru stocarea informaţiilor.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor cu excepţia situaţiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteţi adresa o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa: Walmark Romania, Euro Tower Building, str. Dinu Vintilă nr. 11, etaj 11, sector 2, Bucureşti.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Politica de utilizare cookie-uri

Acest site folosește cookies pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe detalii

Acces și înregistrare ca membru

Pentru a va înregistra pe site-ul www.walmark.ro ca membru, trebuie să:
  • Furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră, aşa cum cere formularul de înregistrare al site-ului.
  • Menţineţi si innoiţi, atunci cand situaţia o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.
Prin înregistrarea ca membru veţi fi solicitat să alegeţi o parolă.

Promoții și concursuri

Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de Walmark România. Acestea sunt aduse la cunoștință utilizatorilor prin intermediul site-ului propriu, prin mesaje de poștă electronică sau poștă. Promoțiile prezentate sunt valabile în perioda de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioda de timp, acestea sunt valabile în limita stocului disponibil. Walmark România își rezervă dreptul de a întrerupe sau anula o promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

Litigii

Prin accesarea acestui site, utilizatorul acceptă că acest contract și orice litigiu legat de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar utilizatorul admite să se supună jurisdictiei instanțelor judecătorești.

Orice conflict apărut între Walmark România și utilizatori se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă între cele două părți la sediul Walmark România. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu.

Aducerea la cunoștința Walmark România despre neregulile constatate de cumpărator trebuie să se facă în scris sau prin email. Acesta trebuie să mentioneze ceea ce a constatat și să păstreze produsul la care face referire pentru a putea fi analizat și după caz înlocuit.

Soluționarea litigiilor

Pentru soluționarea litigiilor vă rugăm să ne contactați prin email la adresa info@walmark.ro sau folosiți plaforma SOL de soluționare a litigiilor.

Cele mai populare articole